Ingenios. Cum poti confectiona o rochie de mireasa dintr-un sul de hartie igienica? Este o provocare lansata femeilor din America de un site internet, care gazduieste un concurs de specialitate aflat la cea de-a doua editie
Rochii lungi, cu volane sau stranse pe corp au pus la grea incercare juriul competitiei. Efortul a meritat. Castigatoarea de anul acesta, Stephanie, a primit un premiu in valoare de 500 de dolari, iar creatia ei, impresionanta prin finetea detaliilor, poate ocupa cu succes un loc in vitrinele magazinelor de specialitate. Roxie Radfort, Laura Gawne si Susan Bain au creat un site dedicat rochiilor de mireasa confectionate din hartie igienica, care ii ajuta pe concurenti sa castige popularitate si bani. Aspirantele la marele titlu au avut nevoie de imaginatie, de un tipar al creatiei, cateva suluri de hartie igienica, panglici si lipici. Dupa ultimul retus, cateva fotografii digitale cu rochia de mireasa au fost trimise creatorilor site-ului. Atent studiate de ochiul vigilent al juriului, cele originale au fost desemnate castigatoare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.