Socant. La doar noua ani, Cheng Junjie, din provincia chineza Jilin, traieste un adevarat cosmar. O boala misterioasa a pus stapanire pe corpul micutei, acoperindu-i cu par in exces mana dreapta, fata si alte parti ale trupului
La o varsta la care majoritatea copiilor fac schimb de jucarii si alearga prin parcuri alaturi de prieteni, Cheng nu are niciun amic. Infatisarea sa, mascata de manecile lungi ale bluzitelor, nu a reusit sa ii apropie pe copiii de aceasi varsta. "Este discriminata nu doar de colegii de scoala, ci si de profesori, care se tem ca ar putea fi infectati de boala de care sufera copilul meu", a afirmat mama lui Cheng.

De origine genetica, maladia poate fi tratata doar printr-o operatie chirurgicala in valoare de 12.500 de dolari. Disponibilitatile financiare ale familiei sunt, insa, destul de modeste, parintii reusind sa stranga doar 2.500 de dolari. "Operatia chirurgicala trebuie efectuata cat mai curand posibil, altfel boala ar putea lua forma unei tumori fatale pentru viata micutei", a explicat reprezentantul spitalului din Beijing. Parintii au demarat o campanie nationala prin care incearca sa obtina fondurile necesare vindecarii, un numar impresionant de terapeuti oferindu-si serviciile pentru a alina suferintele micutei. Starea ei de sanatate s-a agravat incepand cu luna aprilie a acestui an, cand muschii mainii stangii au paralizat. O durere ascutita a pus stapanire pe intregul trup al fetitei, alertand doctorii. Intrebata de ziaristii de la un ziar local ce isi doreste de ziua de nastere, Cheng Junjie a firmat: "Mi-as dori sa am mainile albe asemenea un cearsaf de pat".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.