O cladire cu trei etaje din localitatea Madre de Deus (statul brazilian Bahia) va intra in Cartea recordurilor pentru ca este cea mai strimta casa din lume. Inalta de zece metri, ea are numai un metru latime, asa ca a "intrecut" un apartament din Amsterdam, lat de 1,50 metri. Surprinzator sau nu, cladirea adaposteste toate incaperile necesare unui trai decent: bucatarie, sala de baie, dormitor, salon, ba chiar si un birou. Numai ca, prin casa nu pot umbla, in acelasi timp, doua persoane una linga alta. La inceput, autoritatile nu au vrut sa ii acorde autorizatia de constructie proprietarei acestui imobil trasnit, o anume doamna Helenita. Apoi, la insistentele femeii au cedat, iar astazi casa acesteia a devenit un adevarat obiectiv turistic.

Curiosi din toata lumea vin in micuta localitate braziliana si se asaza pe bancutele puse special in fata cladirii, fotografiind-o din toate unghiurile. Mai mult, amatorii pot face si un tur al locuintei, condusi de doamna Helenita. Aceasta din urma a declarat ca intentioneaza sa mai adauge un etaj casei care a facut-o celebra.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.