Fara bisturiu. O companie farmaceutica japoneza pretinde ca a creat o guma de mestecat suta la suta naturala capabila sa mareasca dimensiunea sanilor

Principalul ingredient este o planta salbatica thailandeza, pueraria mirifica, ce contine fito-estrogeni care imita efectul estrogenilor. Testele au demonstrat ca planta miraculoasa poate creste dimensiunea sanilor cu peste optzeci la suta si are efecte benefice asupra pielii si a parului. Elementul esential din compozitia pueraria mirifica este isoflavone.

Efectele difera de la individ la individ, aproximativ 70% dintre femeile care au testat guma resimtind beneficiile ei in mai putin de doua luni. Multe dintre participantele la test au declarat ca au remarcat o hidratare mai buna a pielii si o diminuare a ridurilor. In plus, crampele menstruale s-au ameliorat, iar starea fizica generala s-a imbunatatit.

Pastilele B2UP (Body Make-Up Gum) au un succes urias in Japonia, SUA si Rusia, vanzarile depasind 100.000 de flacoane.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.