Mary Armstrong, din East Molesley, Surrey, a declarat entuziasta: "Ma simt ca o pasare. Ador senzatia pe care o am cand plutesc printre nori". Ea nu este la prima experienta de acest fel, curajoasa bunica sarind cu parasuta de la 87 de ani, pe principiul "mai bine mai tarziu decat niciodata".

Armstrong a declarat ca nu isi doreste cadouri sau o petrecere de ziua ei, ci prefera ca rudele si prietenii sa-i sponsorizeze saritura sau sa faca donatii unei agentii caritabile care sprijina animalele fortate sa munceasca in statele sarace. "Saltul meu este o nimica toata in comparatie cu eforturile pe care veterinarii de la Brooke le fac zilnic pentru a ajuta bietele animale", a spus Armstrong, care promite sa repete performanta pana la varsta de 100 de ani.

Bunica a marturisit ca i-a venit ideea sa sare cu parasuta cand a vazut o caseta video cu una dintre nepoatele ei facand acelasi lucru in Australia. "Nu mi-ar fi trecut prin cap altfel", a spus britanica nonagenara. Desi totul a mers perfect, Mary Armstrong s-a suparat ca vremea nefavorabila i-a incurcat socotelile, fiind nevoita sa amane cu o zi aventura. Proprietarul firmei de parasutism, Colin May, a declarat pentru BBC ca femeia nu a avut deloc emotii. Asta probabil si pentru ca nu sare niciodata singura, ci insotita de un instructor. Pentru orice eventualitate.