EXCENTRIC. Piercingurile in spranceana si tatuajele cu dragoni nu mai sunt la moda. Noul trend venit direct din SUA e reprezentat de limbi bifurcate, coarne si magneti implantati in palme.

Body modification (modificarea trupului) a luat locul clasicelor tatuaje, inregistrand din ce in ce mai multi adepti.

Allen Falkner este proprietarul unui salon de tatuaje din Dallas, care ofera clientilor sai asemenea servicii. El insusi un adept al body modification, Allen si-a taiat limba pe din doua si si-a acoperit bratele cu un numar impresionant de tatuaje. "Oamenii vin la salonul meu pentru ca doresc sa arate diferit de restul lumii. In special tinerii cauta metode cat mai originale de a-si exprima personalitatea", a declarat Allen, care avut cereri de piercing de la adolescenti de 13-15 ani. Statele Texas si Delaware interzic prin lege astfel de manifestari ale personalitatii, considerandu-le periculoase pentru sanatatea individului.

Doug Mc Bride, purtatorul de cuvant al Departamentului de Sanatate din Texas, a avertizat publicul asupra pericolelor reprezentate de bifurcarea limbilor, implantarea de magneti si alte excentricitati. La fel si reprezentantii Asociatiei Profesioniste a Tatuatilor atrag atentia: "Oricat de mult vrei sa sochezi, trebuie sa iei in calcul si sanatatea ta", a afirmat Bill Johnson. Prea putini dintre cei care apeleaza la tatuaje, piercing-uri sau isi modfica trupul dupa propria imaginatie se gandesc ca nu le va fi usor sa scape de ele. Eliminarea unui tatuaj cu ajutorul laserului costa si lasa o cicatrice ce va aduce aminte purtatorului de clipele de nebunie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.