Joi dimineata, in apropierea localitatii Vestric, Franta, doi magari care stateau pe calea ferata au provocat intreruperea traficului feroviar, timp de 24 de ore, pe o magistrala importanta care leaga sudul de sud-vestul Frantei.
Acestia au determinat deraierea unui tren expres regional. In urma coliziunii mentionate, animalele au decedat pe loc, in timp ce pasagerii, in numar de 30, s-au ales cu o sperietura ingrozitoare. Traficul normal se va relua vineri seara, incidentul determinind pierderi economice importante si intirzierea a mii de calatori.

Au fost suspendate trenurile de pe ruta Lile-Bordeaux, ca si legaturile Paris-Montpellier, turistii fiind rugati sa-si amine calatoriile cu 24 de ore. In mod normal, pe aceasta ruta circula 160 de trenuri, intre Nimes si Montpellier, dintre care 40 sint trenuri de mare viteza. Incidentul a dus la pierderi economice in valoare de un milion de euro. Societatea Nationala Franceza de Cai Ferate a depus plingere, dupa ce proprietarul magarilor a fost identificat. El este acuzat de neglijenta, deoarece tarcul in care se aflau animalele era deteriorat.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.