De groaza. Danny Ramos Gomez, un mexican de 22 de ani, e supranumit "omul-lup", din cauza unei tulburari endocrine numita hipertricoza, care consta in cresterea anormala a parului pe fata, corp si membre
Boala a fost transmisa de-a lungul a cinci generatii in familia tanarului mexican. Cercetatorii si oamenii de stiinta investigheaza ADN-ul lui Danny si al fratelui sau, Larry (25 de ani - in medalion), pentru a descoperi cauzele care au provocat aceasta maladie cumplita. Doctorul Luis Figuera, un expert endocrinolog la Centrul pentru cercetari biomedicale din Mexico, a declarat: "Credem ca este vorba despre o gena foarte veche, care a aparut intr-o etapa antica a evolutiei omului, cand primatele au devenit oameni". Specialistul in hipertricoza a adaugat faptul ca sindromul este foarte rar si nu exista decat doua sau trei familii in lume care sufera de asa ceva. In rest, din punct de vedere medical, cei doi sunt perfect sanatosi.

Chiar daca lumea ii considera niste monstri, fratii Gomez sunt impacati cu soarta lor. "Uneori, oamenii imi ating fata si spun ca parul este mai moale decat al lor", a spus Danny. "Unii imi vorbesc urat, dar nu le dau atentie", a adaugat el. Danny povesteste ca viata lui nu este deloc neobisnuita. "Joc fotbal, merg la cinema. Sunt la fel ca toata lumea, cu exceptia fetei mele", a declarat el pentru "ABC7 Chicago News". Fratii Gomez, care lucreaza la circ, au negat informatii vehiculate in presa, conform carora ar cauta un leac. "Nu mi-as tunde parul pentru nimic in lume. Sunt foarte mandru de ceea ce sunt", a spus el.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.