Socant. O tanara din statul american Vermont a avut parte de o cina mai putin obisnuita. Mancarea de peste continea un ingredient surpriza: capul unui soricel
Dupa ce a facut cumparaturile in supermarket, Bridget a ajuns acasa si a pus la incalzit semipreparatul de somon cu busuioc. Mirosul greu, de putrezit, al pachetului de mancare a alarmat-o pe tanara, care a examinat mai atent continutul. Bridget a fost socata sa descopere, printre condimente si carnea de peste, capul unui soricel, cu tot cu mustati si dinti. "Am fost norocoasa ca l-am depistat la timp. Nici nu ma gandesc ce s-ar fi putut intampla daca as fi inghitit acel cap de soricel", a declarat tanara.

O toxiinfectie alimentara, in cel mai fericit caz, sustin medicii. Reprezentantii companiei producatoare a semipreparatului de peste au afirmat ca vor demara o ancheta pentru a descoperi vinovatii. Pana atunci, insa, Bridget se va gandi de doua ori inainte de a gusta din mancare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.