Cind un hot a patruns in locuinta sa, octogenara Winifred Whelan din Liverpool (Anglia) nu s-a pierdut deloc cu firea, asa cum i s-ar fi putut intimpla oricui, chiar si unei persoane mult mai tinere: in momentul in care atacatorul a amenintat-o pe femeie cu un cutit destul de impresionant (lung de circa 25 cm), aceasta nu s-a lasat deloc intimidata.
Destul de agera pentru virsta sa, bunicuta a scos, la rindul ei, din sertarul de bucatarie, un cutit si mai mare si a zis: "ala din mina ta e cutit? Poate asta e cutit", indreptindu-si, in acelasi timp, arma, spre stomacul hotului. Cu - sau fara voia sa - ea a folosit o replica celebra, a simpaticului actor Paul Hogan din filmul "Crocodile Dundee". Cert este ca hotul a cedat nervos, vazind curajul nebun al "victimei" sale si a dat bir cu fugitii, dar nu a ajuns prea departe, fiind prins "din urma" de politistii sositi prompt la datorie.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.