Partidul "Iubirii de aproape, al Libertatii si al Diversitatii" (PNVD) sau, mai concret, partidul care lupta pentru drepturile pedofililor din Olanda, nu numai ca nu a fost interzis, dar un tribunal i-a dat si permisiunea oficiala de a se prezenta la alegerile care vor avea loc in luna noiembrie. Desi mai multe asociatii implicate in lupta impotriva pedofiliei cerusera ca aceasta formatiune "politica" sa fie declarata ilegala, magistratii au decis ca ea are aceleasi drepturi la existenta si la exprimare ca oricare alt partid.

Programa sa politica propune, printre altele, legalizarea pedo-pornografiei ori coborirea limitei la care un adolescent sa poata avea relatii sexuale la virsta de 12 ani. Presedintele partidului a anuntat ca a inceput stringerea de semnaturi pentru a-si prezenta proprii candidati la Parlament. Pentru a obtine un loc in forul legislativ, PNVD ar avea nevoie de cel putin 60.000 de voturi. Insa, potrivit unui sondaj, cel putin 85% dintre olandezi nu sint de acord cu existenta acestui partid.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.