Un britanic care obisnuieste sa miroasa si sa bea benzina, ca apoi sa faca crize de furie, a ajuns in fata justitiei si i s-a interzis accesul in benzinarii, in caz contrar el risca sa ajunga la inchisoare. Brian Taylor in varsta de 36 de ani, a fost surprins de mai multe ori de angajatii unor benzinarii incercand sa bea benzina de la furtun. Dupa o asemenea "tratatie", Taylor, din localitatea South Bank, Middlesbrough, obisnuia sa mearga in carciumi si magazine, unde facea crize de isterie si ameninta clientii. Acest lucru s-a intamplat de 51 de ori pana cand Taylor a fost prins si dus in fata justitiei. La proces, acuzarea a folosit si imagini surprinse de camerele de luat vederi din benzinarii, in care se vedea clar cum britanicul se chinuia sa faca gauri in furtun si sa bea combustibil.

Totusi, Taylor a declarat la proces ca obisnuia doar sa miroasa benzina, nu si sa o dea pe gat. "Prefera benzina fara plumb, dar nu facea nazuri nici la motorina", a declarat unul din anchetatori. "Ceea ce facea el era foarte periculos pentru ca soferii care doreau sa alimenteze cu combustibil nu stiau ca furtunurile erau gaurite de Taylor, in timpul noptii, si exista riscul producerii unui incendiu", a adaugat el. Prejudiciul facut pana acum depaseste 6.000 $, incluzand pagubele produse pompelor, relateaza cotidianul "Daily Record". Mai multi psihologi si-au oferit ajutorul, astfel incat Brian Taylor sa scape de dependenta de combustibil. Benzina e absorbita rapid prin stomac si plamani si actioneaza ca antidepresiv, un efect asemanator cu cel al alcoolului. Consecintele pe termen lung sunt distrugerea partiala a celulelor creierului, a sistemului nervos central si a tuturor organelor interne.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.