In luna septembrie a acestui an, in oraselul olandez Leeuwarden, mai precis, la supermarketul local, se va da semnalul primului campionat mondial de condus si de "lansat" carucioare de supermarket. Prima dintre probe stabileste cine este cel mai abil cumparator, adica cine este persoana care isi conduce cel mai bine caruciorul prin magazin, in mare viteza, fara sa faca "victime" pe parcurs, dar care apuca totusi sa isi cumpere cit mai multe dintre produsele dorite.

Apoi urmeaza o alta proba, si mai spectaculoasa, respectiv cea de "lansat" carucioare. Mai precis: concurentii se aduna in spatiul destinat depozitarii carucioarelor. Apoi, cu mare indeminare, trebuie sa-si "lanseze" propriul carut in asa fel incit acesta sa intre "la marele fix" in sirul indian in care celelalte sint aranjate. La aceasta proba pot participa si copii, pentru acestia fiind pregatite carucioare "de categorie usoara", adica mult mai mici. Amatorii se pot inscrie la acest campionat inedit accesind site-ul Internet www.supermarkttv.nl. Dupa ce semnalul de incepere va fi dat in oraselul Leeuwarden, alte etape vor fi organizate in cele 12 provincii olandeze.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.