Un baietel din Paulsgrove, Marea Britanie, pe care parintii l-au cautat disperati patru ore, adormise in portbagajul masinii break a familiei
Brodie Nicholas, in varsta de cinci ani, s-a furisat in portbagaj fara ca nimeni sa-si dea seama, iar parintii au trait un adevarat cosmar pana l-au gasit. Peste 100 de oameni - prieteni, soferi de taxi, politisti - au fost alertati si au incercat sa-i dea de urma. In timp ce parintii asteptau vesti acasa, unchiul lui Brodie, Moonie Hussain, il cauta cu masina prin oras. "Il strigam peste tot si nimic. Parca intrase in pamant", a povestit Hussain.

"Eram cu sotia mea in masina si cand ne-am intors acasa, cineva ne-a intrebat daca ne-am uitat in portbagaj", a spus el. "Bineinteles ca m-am uitat, doar am condus doua ore", a raspuns el, dar cand s-a dus sa mai verifice o data, i-a vazut picioarele lui Brodie prin luneta. "Abia se trezise, nici nu deschisese bine ochii si nu intelegea ce se intampla", a povestit unchiul bucuros ca povestea s-a terminat cu bine.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.