Toti locuitorii comunei doljene Glod vorbesc, in aceste zile, despre ciudatenia din gospodaria familiei Anghel. Ecaterina Anghel (50 ani) a gasit, vineri, sub closca, un pui care are patru picioare, o codita, ca de peste, si trei orificii anale. Ingrozita, femeia a dat fuga la vecini.

"Cand am venit din gradina, am vazut oul ciocnit in cos si am zis sa-l iau, sa ajut puiul sa iasa. Cand sa ma apropii, am vazut clota (closca-n.r.) sarind in sus. M-am uitat si am ramas muta. La inceput am vazut trei picioare... si-am zis: Doamne fereste! Da’ cand l-am vazut si pe-al patrulea, n-am stiut ce sa mai zic si am fugit repede la vecina Flori. Clota nu a mai fost chip sa stea pe oua! N-am vazut in viata mea asa ceva. Am trimis vorba la popa sa vedem ce-o mai fi si cu semnul asta!", sustine
Closca a sarit ca arsa cand stapana ei l-a ajutat pe puiul cu patru picioare sa iasa din ou, sustine Ecaterina.

Semn divin sau Necuratul

Oamenii s-au impartit, deja, in doua tabere: semn divin sau necuratul! Mai in gluma, mai in serios, cativa dintre ei au inceput sa parieze puiul pe cate o bere, la carciuma din sat.

Familia Anghel spera ca puiul sa nu fie un semn rau, ci unul divin, ce le-a fost trimis inainte cu doua zile de nasterea Sfantului Ioan Botezatorul.