Sonya Thomas nu cintareste decit 45 de kilograme, dar este supranumita "vaduva neagra" si a cistigat concursul de "cel mai mare mincau" la cea de-a 16-a reuniune anuala a proprietarilor de Harley Davidson din statul Virginia, ingurgitind un total de 60 de piini cu lapte si jambon. Cea care si-a cistigat renumele dupa ce a batut in mai multe rinduri adversari masculini corpolenti a invins de aceasta data unsprezece concurenti apartinind Federatiei internationale a competitiilor de mincatori si proprietari de Harley Davidson veniti din intreg statul Virginia.

Adversarul sau din finala a mincat numai 42 de pini cu lapte si jambon, fiind unul dintre favoritii la astfel de competitii din sudul SUA. in ultimele cinci minute, in timp ce aveau gura plina, cei doi rivali continuau sa-si inmoaie piinea in apa pentru a inghiti mai repede. "Uneori, apa ma face sa vomit", a declarat Sonya Thomas, care a folosit in toate ultimele minute ale competitiei o tehnica care, dupa cum sustine ea, o ajuta sa "coboare" hrana: saritul intr-un picior.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.