Lorraine Barton s-a dus la posta cu masina de golf, desi nu avea autorizatie.
O bunica in varsta de 72 de ani a pus politia pe urmele ei din cauza ca a facut o plimbare prin oras la volanul masinii de golf, in oraselul Tilden, din statul Illinois. Lorraine Barton n-a incalcat nicio regula de circulatie si nu a depasit viteza legala, dar masinuta nu era autorizata sa circule pe soselele americane. Femeia si-a luat catelusul, s-a urcat in masina si a pornit spre posta sa-si ridice corespondenta. La intoarcere, ea a fost depistata de un echipaj de politie, care a incercat sa o opreasca.

Colac peste pupaza, cele doua masini s-au ciocnit in timp ce seful politiei, Bobbie Jo Helmers, ii facea semn sa traga pe dreapta, informeaza ziarul local "Belleville News-Democrat". Incurcata si speriata, femeia a declarat ca primarul oraselului ii daduse permisiunea, in urma cu doi ani, sa iasa cu masina pe strada ca sa economiseasca benzina. Primarul Don Keeton a negat insa ca i-ar fi dat o astfel de autorizatie femeii, a relatat ziarul. In cele din urma, Lorraine Barton a acceptat sa plateasca daune politiei pentru masina avariata, iar oamenii legii nu au amendat-o, cerandu-i in schimb sa nu se mai urce la volanul masinii de golf fara acte in regula.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.