Restaurantul Clubului din statiunea americana Boca Raton este renumit pentru mancarurile sale sofisticate. Nici nu este de mirare, avand in vedere ca membrii clubului platesc 40.000 de dolari pentru abonament si alti 3.600 de dolari anual.

In aceste conditii, banalul hamburger nu s-a regasit pana acum pe lista de bucate. De marti insa, el a devenit chiar vedeta bucatarului-sef, care s-a gandit sa realizeze ceva deosebit. "Nu am avut niciodata hamburger in meniu, asa ca am vrut sa mergem la extrem", a spus patronul restaurantului, Marc Sherry, citat de cotidianul "Washington Times".

El a facut reclama hamburgerului, spunand ca este cel mai decadent din lume. Primarul din Boca Raton, Steven Abrams, s-a lins pe degete dupa ce a devorat sandvisul. "Este Raiul pe pamant, caviarul beluga al sandvisurilor", a declarat el. Ingredientele sunt speciale: diferite sortimente de carne de vita de pe trei continente: cele doua Americi si Asia. Totul asezonat cu ciuperci si rosii, contra a 100 de dolari. Distractia culinara costa insa si mai mult: 124 de dolari, cu taxe si bacsisul de 18% inclus, bani cu care la McDonald’s poti manca vreo 80 de hamburgeri. Restaurantul s-a angajat sa doneze 10 dolari din fiecare vanzare unei fundatii umanitare.