Mai bine mai tarziu decat niciodata. O americanca in varsta de 98 de ani, care a lucrat aprope 40 de ani in contabilitate, a reusit in cele din urma sa termine liceul, la 80 de ani dupa ce l-a abandonat fara sa dea Bacalaureatul
Josephine Belasco continua, in ciuda varstei, sa aiba o viata activa, mergand la cocktail-uri cu prietenii si pregatind cine italienesti familiei. De asemenea, citeste in fiecare dimineata ziarul preferat. Ea a fost nevoita sa abandoneze scoala pentru a-si ingriji sora mai mica, Angelina, care era grav bolnava. Belasco a povestit ca unul dintre nepotii ei a incurajat-o sa reia cursurile, spunandu-i ca nu e prea tarziu sa termine liceul cu acte in regula.

"Am suferit intotdeauna din cauza ca nu am terminat scoala si sunt incantata ca am facut-o in cele din urma", a marturisit ea la ceremonia de absolvire, unde a fost inconjurata de tineri si a purtat traditionala uniforma, ca toti "colegii" ei. Conducerea scolii Galileo a acceptat cererea nonagenarei, care nu a trebuit sa dea examen, ci doar sa participe la cateva cursuri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.