Louise, o fetita in varsta de 11 ani, a avut pana acum o sumedenie de mame si tati. Nu pentru ca parintii ei ar obisnui sa divorteze si sa se casatoreasca tot timpul, ci pentru ca tatal natural al micutei a descoperit "beneficiile" schimbarii de sex. Cand micuta Louise avea trei ani, parintii ei au divortat. Brian, tatal fetitei, a obtinut custodia copilului. Pentru ca se saturase de femei, el s-a indragostit de un alt barbat, Lee, mutandu-se impreuna cu acesta intr-un casa din Londra. Asadar, cativa ani de zile Louise a avut doi tati care o iubeau ca pe ochii din cap.

Situatia a devenit si mai ciudata in momentul in care cei doi barbati au ajuns la concluzia ca nu se mai simt bine in pielea lor masculina. "Brusc, ne-am dorit sa devenim femei. Am inceput amandoi sa urmam un tratament hormonal. Dupa cativa ani am fost supusi operatiei propriu-zise de schimbare de sex", au declarat cei doi revistei britanice "Closer". Datorita medicinei moderne, Brian a devenit Sarah, iar Lee s-a transformat in Kate. Ce parere are micuta Louise despre aceasta situatie incurcata? A fost de acord de la inceput, chiar i-a insotit pe Brian si pe Lee la tratamentul hormonal. De la operatie, le spune celor doi "mama". "La inceput mi-a fost greu pentru ca nu voiam sa-i iau mamei naturale a Louisei acest "titlu". Dar suna la fel de ciudat sa-mi spuna "tata"", explica Brian/Sarah. Cele doua "femei" spun ca nu au probleme nici cu vecinii, care au acceptat neobisnuita situatie. "La inceput au crezut ca suntem nebuni, dar au inteles ca ne simteam prizoniere in corpul nostru de barbati. Chiar si autoritatile au efectuat o ancheta pentru a stabili daca o crestem pe Louise intr-un mediu propice pentru un copil. Nimeni nu a avut ce sa ne reposeze", mai spune Sarah.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.