Un tribunal din Barcelona s-a confruntat recent cu un caz bizar privind custodia asupra unui catel, deliberand in final ca patrupedele nu trebuie tratate asemenea copiilor in cazul divorturilor, relateaza Reuters
Un spaniol proaspat divortat a obtinut initial derogare de la fosta sotie sa-l viziteze pe Yako, dupa ce au cazut de acord ca acesta va ramane cu femeia. Nu a trecut insa mult timp pana femeia s-a razgandit. Suparat nevoie mare, spaniolul s-a adresat magistratilor, care initial i-au dat castig de cauza, stabilind un program de vizite, pe modelul celui aplicat copiilor in cazul cuplurilor divortate. Femeia a facut recurs si tribunalul a revenit asupra deciziei, spunand ca ar crea un precedent pentru animalele de casa. "Acest litigiu este inedit si oamenii nu ar trebui sa se adreseze tribunalului pentru asemenea situatii", se arata in verdictul Curtii din Barcelona care s-a ocupat de acest dosar.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.