Femeile din intreaga lume ar putea fi invidioase pe britanica Ellie Allen deoarece atingerea orgasmului nu reprezinta pentru ea nici o problema. Ba din contra, problema e ca tanara de 28 de ani are prea multe orgasme. Chiar si 250 pe zi! Motivul: o boala extrem de rara, care o face sa atinga punctul culminant in momentul in care aude cele mai banale sunete: telefonul, copiatorul, vibratiile masinii.

Ellie Allen sufera de Sindrom Sexual Persistent, o boala extrem de rara, care se manifesta printr-o excitatie permanenta a zonei genitale. Tanara s-a obisnuit insa cu aceasta problema si a reusit sa vada partea plina a paharului. "Barbatii spun mereu ca si-ar dori o partenera care sa nu se opreasca din orgasme. La mine e invers, eu caut barbati care sa poata tine pasul cu mine", spune, amuzata, englezoaica intr-un interviu acordat saptamanalului "News of the World".

Si nu e de mirare ca tanara isi gaseste atat de greu parteneri pe masura. Ea poate avea un orgasm la simplul zgomot produs de o masina de tuns iarba, de copiator sau la micile vibratii ale masinii cand trece peste denivelari. "Prima data cand mi-am dat seama ca e ceva in neregula cu mine eram intr-un autobuz si am avut orgasm cand soferul a pus o frana brusca", isi aminteste Ellie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.