Minorii - de 13 si respectiv 14 ani - au fost prinsi de politia canadiana, care i-a acuzat de comiterea a doua jafuri in bancile aflate la marginea orasului Vancouver, informeaza Reuters. Ei mai sunt suspectati de alte sapte spargeri care au avut loc in aceeasi zona. Baietii care au ingrozit intreaga tara nu au folosit arme de foc in timpul spargerilor si nu aveau antecedente penale.

Copiii, a caror identitate este protejata, erau foarte bine organizati si, in timpul loviturilor date in banci, reuseau sa tina la respect organele de securitate care asigurau protectia bancilor. Astfel, fara a face uz de arme si mizand pe elementul-surpriza, ei patrundeau in institutii si ii sileau pe angajatii bancari sa le raspunda solicitarilor. Baietii actionau extrem de rapid, parasind locul faptei cu mult timp inainte de sosirea politiei.

"A fost destul de dificil sa ii prindem, pentru ca nici unul din ei nu are cazier. De acum incolo insa, existenta lor va fi diferita, fiindca au inceput cu stangul in viata", a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Roger Morrow.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.