Un barbat din India a trait 50 de ani intr-un copac, dupa ce s-a certat cu sotia si a decis sa se desparta de ea, relateaza publicatia "Khaleej Times". Gayadhar Parida (83 de ani), s-a refugiat intr-un mangotier. Nici macar ciclonul care a lovit aceasta zona in 1999 nu l-a convins sa se intoarca acasa.

Barbatul si-a ales un mangotier dintr-un sat aflat la 240 de kilometri de capitala statului Orissa, Bhubaneshwar si s-a mutat in el in urma cu 50 de ani, dupa ce s-a certat cu sotia sa. "M-am certat cu el dintr-un motiv nesemnificativ, dar el nu a putut accepta si a plecat de acasa spunandu-mi ca nu se va mai intoarce la mine decat mort. Am incercat sa il aduc inapoi si cu forta, dar in zadar", a declarat sotia parasita.

Sotia si copiii sai au incercat de mai multe ori sa-l convinga sa se intoarca acasa, insa acesta a refuzat de fiecare data. Timp de 50 de ani, Gayadhar Parida a locuit la o jumatate de kilometru de casa, petrecand zile si nopti nemancat. Barbatul sustine ca acest mod de viata, fiind suspendat la aproape 5 metri deasupra solului, l-a transformat complet, invatandu-l sa mediteze. De obicei in timpul noptii Parida poate fi observat de sateni coborand din copac pentru a lua apa dintr-o fantana de gradina.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.