Dupa ce a levitat in plina strada, a facut sa dispara si sa reapara diverse lucruri si a uimit prin nenumaratele sale scamatorii, David Blaine s-a scufundat intr-un balon plin cu apa, unde va sta o saptamana. Incredibilul eveniment se va incheia la sfarsitul saptamanii si va dobori recordul mondial la scufundari marine.

Nu o data puterile tanarului magician american i-au facut pe multi sa exclame ca "este un semizeu", informeaza BBC. De-a lungul timpului secretele iluzionistilor au fost demascate, maestrul Houdini ramanand de neegalat in arta magiei, Blaine a lansat "magia de strada" in urma cu trei ani si si-a declarat intentia de a-l depasi. "Nu ma consider un magician, ci un cascador", a declarat Blaine, care sustine ca secretul reprezentatiilor lui se trage din exemplul dat de mama sa in lupta cu cancerul.

"Tot ceea ce demonstreaza scamatoriile mele este faptul ca mintea este mai puternica decat materia", spune magicianul, care nu va folosi nici un joc de oglinzi, efecte de televiziune sau alte trucuri. Dupa ce s-a cuplat la rezervele de oxigen, care il vor tine in viata timp de o saptamana, Blaine a inchis ochii concentrandu-se. El si-a propus sa doboare recordul mondial, tinandu-si respiratia mai mult de opt minute si 58 de secunde, la finalul reprezentatiei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.