Dupa o viata de lux, inconjurat de personalitati din inalta societate, cel mai ingenios escroc din lume a fost trimis in spatele gratiilor pentru numai patru ani. Tunisianul Youssef Babbou isi "agata" victimele in timpul unor croaziere de lux, interpretand diverse roluri de oameni de afaceri sau personalitati politice. A reusit sa dea lovituri in Franta, Italia, Spania, Anglia si Statele Unite ale Americii.

Babbou a fost arestat marti, dupa ce reusise sa pacaleasca mai multi indivizi vanzand diverse proprietati si servicii in valoare de aproximativ 800.000 de euro pe teritoriul Italiei si Frantei. Escrocul isi alegea victimele din topurile celor mai bogati oameni de afaceri din lume si ii aborda in timpul diverselor croaziere de lux. Tunisianul Youssef Babbou a avut 25 de personalitati false, printre care si aceea de prieten de golf al presedintelui Bill Clinton, cu numele generic de Dennis Bakke sau cea de sef al unei retele de cazinouri din Las Vegas.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.