Servite in paharele obisnuite de tarie, cocktailurile impanate cu safire, diamante si chiar bijuterii din aur inzestrate cu pretioasele pietre sunt la mare cautare in Statele Unite ale Americii. Considerate drept o bautura rafinata pentru cunoscatori, licorile au in plus si proprietati terapeutice, informeaza publicatia "Sun Herald".

Reteaua de cazinouri "Foxwood Resort" a lansat recent o serie de cocktailuri ornate cu diamante si safire, cu preturi cuprinse intre 3.000 si 10.000 de dolari. Chiar daca reteta ramane aceeasi, ornamentul face diferenta. Astfel, doritorii pot comanda un "Sapphire Martini" sau un "Bombay Sapphire Gin" si vor primi pe fundul paharului o pereche de cercei din diamante si safire. In functie de client, bijutierul de la bar poate adauga in glazura de frisca a cocktailului o pilitura fina de diamante.

"Cred ca bauturile cu diamante au aparut pe piata din dorinta de experiente noi a oamenilor cu bani", a declarat editorul revistei de lux americane "Robb Report", Brett Anderson. "Cocktailurile cu diamante sunt consumate mai ales in cazinouri, unde oamenii castiga usor bani si vor sa iasa in evidenta cheltuind", incheie acesta. Dincolo de risipa de bani, consumatorii cred ca merita investitia tinand cont de proprietatile terapeutice ale diamantelor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.