Reprezentantii biroului de obiecte pierdute nu mai pot fi socati de ceva dupa ce au descoperit in vagoanele metroului ochi artificiali, implanturi de silicoane mamare, scalpuri umane, o banca de gradina si chiar o barca adevarata. Peste 130.000 de obiecte care mai de care mai socante sunt recuperate anual din metroul londonez, informeaza Reuters.

In ultimul an, personalul de la metroul din capitala Marii Britanii a ramas surprins de varietatea obiectelor pierdute, care au fost sortate pe categorii si inmagazinate corespunzator. Todd Batchelor, administratorul Biroului de obiecte pierdute, sustine ca a vazut foarte multe lucruri despre a caror existenta nici n-ar fi banuit. "Puteti sa-mi enumerati cate lucruri vreti de pe lumea asta, va asigur ca le veti gasi in colectia noastra!", spune el.

Printre miile de mobile, portofele si umbrele pierdute se intalnesc si obiecte mai putin obisnuite. "Totusi e greu sa pierzi o banca de gradina intr-un vagon de metrou", declara Batchelor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.