Rafita Mirabal are numai noua ani, dar tine piept celor mai furiosi tauri mexicani. Singurele lui arme sunt un covor rosu si o mica sabie
Intr-un an, micutul toreador a crescut, precum Fat-Frumos, ca altii in zece si a ingenuncheat 20 de tauri. La varsta lui, Rafita nu este atat de puternic incat sa poata infige sabia in inima animalului. Antrenorul sau, Jose San Martin spune ca, peste trei ani, Rafita va fi pregatit pentru a duce lupta pana la capat. "Rafita este o minune care trebuie vazuta. Va avea un viitor stralucit", a adaugat el. Fiecare aparitie a micutului toreador mexican in arena da emotii si celor mai impatimiti iubitori de coride.

"USA Today" povesteste ca ultima sa reprezentatie a amutit audienta. In arena de la Mexico City, taurul l-a prins pe Rafita intre coarnele sale, l-a aruncat in aer, apoi a maturat arena cu el, sfarsind prin a-l calca, fara sa-l raneasca prea tare. "Nu s-a intamplat nimic. A fost foarte bine", a spus copilul, reinviind fiesta. La iesirea din arena, tatal lui Rafita a declarat ca fiul sau va continua sa lupte pentru ca "aceasta este marea lui pasiune".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.