Britanicul Daniel Taylor este cel mai tanar director de pompe funebre din Regatul Unit, informeaza "The Sun". La doar 16 ani, adolescentul si-a descoperit vocatia de gropar inca de la varsta de 13 ani, cand a fost fascinat de documentarul pentru televiziune "Nu scapa cosciugul!".

Adolescentul, care recunoaste ca nu prea are multe in comun cu cei de varsta lui, a reusit sa termine cu succes cursurile Asociatiei Nationale a Directorilor de Pompe Funebre din Anglia si se pregateste sa isi ia diploma. Desi nu are varsta necesara pentru a pune pe picioare propria afacere, el e de departe cel mai tanar director de pompe funebre din Anglia. Daniel se poate lauda deja cu o oarecare experienta in domeniu dupa ce a imbracat cateva cadavre, a condus cortegii funerare si a sfatuit familiile indoliate in alegerea cosciugelor.

Baiatul recunoaste ca "si-a speriat prietenii" cu pasiunea lui morbida si glumeste ca in loc sa asculte muzica varstei lui, o prefera pe cea de inmormantare. "Prietenii mei cred ca este un pic ciudat sa lucrezi cu morti, dar mie unul imi place. Nu am avut niciodata cosmaruri. Cel mai rau e ca de fiecare data sunt inconjurat de oameni tristi, dar recunosc ca sunt un profesionist si fac tot posibilul de a-i ajuta sa treaca peste momentul dificil", a declarat groparul pentru cotidianul "The Sun".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.