Incercarile de a scapa de obezitate ale americanului Patrick Deuel , 43 de ani, au fost incununate de rezultate fantastice, el reusind sa slabeasca, ce-i drept, si cu ajutorul unor interventii chirurgicale, 307 kilograme. Ultima operatie s-a desfasurat cu succes cu cateva zile in urma intr-un spital din Sioux Falls, Dakota de Sud, informeaza CBC News.

Medicii i-au indepartat o cantitate importanta de grasime si piele - circa 36 de kg, iar acum "slabutul" personaj cantareste "numai" 180 de kg, dar daca ne gandim ca in urma cu doi ani greutatea lui era de 490 kg...

In iulie 2004, Deuel a fost adus la spital cu o criza cardiaca, iar medicii l-au pus sa aleaga: fie slabeste, fie moare. Inainte de a fi adus pe masa de operatie, Deuel a fost nevoit sa tina cateva luni un regim drastic, deoarece medicii se temeau ca nu va rezista interventiei. Apoi i s-a facut o operatie de reducere a stomacului, dupa care, in sapte luni, a slabit cu 210 kg, in principal ca urmare a exercitiilor fizice si dietei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.