Britanicul Timothy O'Donoghue, de 56 de ani, din Luton, e ingrozit de ideea ca orice zgomot mai puternic produs in casa ii poate ucide pe cei cinci membri ai familiei sale. Acestia sufera de o boala rara de inima din cauza careia orice sunet, de la alarma ceasului desteptator si pana la soneria telefonului, le poate fi fatal, afirma cotidianul britanic The Sun.

Intreaga viata a familiei O'Donoghue s-a schimbat in momentul in care au aflat ca mama si cei patru copii sufera de o boala rara de inima. Margaret O'Donoghue, sotia in varsta de 46 de ani a lui Timothy, a descoperit in urma cu doi ani ca este bolnava de sindromul QT. Aceasta boala extrem de rara consta in afectiuni grave ale ritmului electric al inimii. Cei doi parinti au fost ingroziti sa afle ca afectiunea este ereditara, iar cei patru copii au mostenit-o de la mama lor.

Testele ulterioare au confirmat temerea parintilor. Atat micutul Tim, de 13 ani, cat si Seonard, de 14 ani si Maired, de 20, sufereau de aceeasi afectiune cardiaca. De curand, familia O'Donoghue a trecut printr-o grea incercare cand Sinead, fiica de 12 ani a familiei, a fost la un pas de moarte in timpul lectiilor de inot. Fata a lesinat din senin, iar inima i-a incetat sa mai bata. Din fericire, Sinead a fost readusa la viata de catre un salvamar care a reactionat prompt.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.