Britanicul Peter Jackson trece de cativa ani printr-un adevarat cosmar provocat de medici in timpul unei operatii. Jackson se transforma pe zi ce trece intr-o femeie, din punct de vedere biologic.

Peter Jackson ducea o viata normala alaturi de sotia sa, Barbara, pana in ziua in care a fost nevoit sa se interneze in spital pentru o operatie de hernie. In urma interventiei chirurgicale organismul britanicului a inceput sa sufere transformari extrem de ciudate. Barbatul spune ca testiculele i s-au micsorat mult, sufera de schimbari de voce, iar dispozitia i se modifica des. Jackson afirma ca cel mai mult il sperie faptul ca sanii sai sunt mai mari decat ai sotiei sale. Conform medicilor pe care i-a consultat, organismul sau se modifica transformandu-se intr-unul de femeie.

Cosmarul a inceput in urma unei operatii de hernie cand medicul, din greseala, i-a sectionat cateva vene, ceea a dus la oprirea secretiei de testosteron, hormonul masculin. Pentru a scapa de aceste simptome Peter Jackson trebuie sa faca injectii saptamanale cu hormoni care sa opreasca transformarea sa in femeie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.