Studentii inscrisi la oricare dintre cele 39 de colegii ale Universitatii Oxford ar putea fi in curand constransi sa semneze contracte care i-ar obliga sa invete.

Potrivit conducerii universitatii britanice, contractul i-ar putea obliga pe studenti sa asiste la toate cursurile, seminariile si laboratoarele, sa invete si sa-si plateasca taxele scolare, care anul viitor se vor dubla. "Universitatea a adoptat un proiect de contract cu studentul", a confirmat un purtator de cuvant de la Oxford, precizand ca fiecare colegiu in parte va decide daca le va impune sau nu studentilor sai conditia semnarii documentelor.

Potrivit ziarului "Times", proiectul are ca scop protejarea Universitatii de eventualele actiuni initiate in instanta de catre studentii care nu obtin notele sperate. Astfel, acestia nu vor mai putea aduce ca argument faptul ca au fost nedreptatiti de profesori.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.