Canadianul Marc Lachance este decis sa scrie unui numar de 3.700 de femei pe nume Sabine, din Belgia, in incercarea de a-si gasi iubita, potrivit cotidianului "De Morgen".

Lachance a explicat ca a cunoscut o belgianca pe nume Sabine in cursul unei calatorii in Havana, Cuba. "Ne-am placut si am petrecut ziua impreuna, insa am fost prea timid pentru a-i cere adresa sau numarul de telefon", a povestit barbatul.

Cand a revenit in Canada, Lachance si-a dat seama ca este indragostit de Sabine si s-a decis sa o caute. "Tot ce stiu este ca vorbeste franceza si ca era in calatorie cu o prietena pe nume Klara. In cele din urma, am cautat in cartea de telefon adresele tuturor femeilor din Belgia cu numele Sabine. Am gasit 3.700. Am fost socat sa aflu ca este un nume atat de popular", a declarat Lachance.

Barbatul le-a scris pana in prezent tuturor femeilor numite Sabine din Bruxelles. In curand, el le va trimite scrisori Sabinelor din Namur, apoi celor din restul tarii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.