O fetita in varsta de doar 11 ani din Columbia, spitalizata in orasul Medellin, la 400 de km nord-vest de Bogota, asteapta al doilea copil, relateaza AFP

Insarcinata in 31 de saptamani, adolescenta, a carei sarcina prezinta riscuri din cauza pelvisului sau de dimensiuni reduse si a unei dezvoltari hormonale insuficiente, se afla la terapie intensiva. "Trebuie sa fim foarte atenti", a afirmat Ruben Dario Trejos, medic la spitalul din Medellin, unde adolescenta a fost internata la 8 ianuarie.

Potrivit presei locale, minora, a carei identitate nu poate fi comunicata din motive legale, are deja un copil de un an si traieste impreuna cu mama sa si fratii de 10, 12 si 18 ani intr-o locuinta modesta din apropierea raului Cauca.

"Deoarece este grasuta, cand ne-am dat seama de sarcina era deja prea tarziu", a declarat pentru cotidianul El Tiempo mama sa, in varsta de 37 de ani, nemultumita de comportamentul fiicei ei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.