Participarea la slujba in noaptea de Sfantul Silvestru - adica in noaptea Revelionului - ii poate aduce unui american din orasul La Marque, statul Texas, un castig frumos… Pastorul unei biserici din localitate organizeaza, sambata seara, un fel de tombola, principalul premiu al acesteia fiind o casa cu trei camere, in valoare de 120.000 de dolari. Incepand din anul 2003, Centrul Crestin al Vietii Abundente a distribuit deja o masina, o motocicleta si piese de mobilier.

La serviciul religios vor fi trase la sorti 20 de nume. Ele urmeaza sa fie inscrise pe lista cu celelalte 100 de nume extrase in cursul slujbelor celebrate in 2005. Dupa aceea, urmeaza sa fie extrasi 12 finalisti, dupa numarul apostolilor lui Iisus Hristos.

Fiecare dintre finalisti va primi o cheie, ce va trebui sa fie incercata in broasca unei usi instalate pe o scena din biserica. Casa va fi castigata de cel care va reusi sa deschida usa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.