Un britanic in varsta de 91 de ani s-a prezentat la inceputul anului la o casa londoneza de pariuri unde a depus 500 de lire sterline, sustinand ca va muri pana la sfarsitul primei saptamani din luna decembrie… si a pierdut. Resemnat ca sotia lui a pierdut banii pe care i-ar fi primit in cazul mortii sale, britanicul a declarat ca singura consolare a lui e faptul ca inca traieste.

Arthur King-Robinson a plasat, la inceputul acestui an, 500 de lire sterline la cota 6/1, sustinand ca va muri pana la sfarsitul primei saptamani din luna decembrie 2005, pentru ca si-ar fi dorit ca sotia sa sa mosteneasca suma de 3.000 de lire sterline din eventualul castig la pariuri pentru a plati o ipoteca.

"Credeam ca in 30 de ani de meserie am auzit mai toate lucrurile pe care oamenii pot face un pariu, dar se pare ca m-am inselat", a comentat detinatorul casei de pariuri la care a apelat Arthur King-Robinson. "Pana la urma, sunt bucuros ca Arthur s-a inselat, din doua motive: nici nu a murit si nici nu a trebuit sa-i platesc cele 3.000 de lire", a mai adaugat el. In luna august, Arthur a fost cat pe ce sa "castige" pariul dupa ce a lesinat in bucatarie, fiind spitalizat de urgenta.

Dupa ce medicii i-au efectuat analizele, a venit si vestea "proasta": pentru un om de varsta lui, rezultatele medicale sunt foarte bune. "Am pierdut cele 500 de lire, dar am ramas in viata… Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa fiu intristat", a sustinut la randul sau si autorul pariului.

"Sper ca acum, daca tot am pierdut pariul, sa mai traiesc cateva luni sau ani. Ar fi culmea sa mor maine", a povestit Arthur intr-un interviu acordat postului BBC.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.