Una dintre convingerile ferme ale barbatilor a fost confirmata: intr-adevar, femeile petrec mai mult timp vorbind la telefon decat barbatii, informeaza publicatia britanica Daily Mail.

Mai precis, diferenta de timp este una considerabila: intr-o viata se aduna in plus un an si jumatate numai de vorbit la telefon. Acest lucru este demonstrat de rezultatele sondajului desfasurat in Marea Britanie de catre o companie de telecomunicatii. Potrivit acestui sondaj, in medie, de-a lungul vietii o femeie tine telefonul la ureche timp de 4 ani si 9 luni, ceea ce echivaleaza cu 42.000 de ore. La randul lor, barbatii vorbesc la telefon 3 ani si 3 luni, adica ceva mai putin de 28.000 de ore.

Este curios ca numarul de apeluri telefonice realizate in timpul intregii vieti atat de barbati, cat si de femei, este aproape egal: 288.000 pentru femei si 277.000 pentru barbati. Cu toate acestea, comunicarea telefonica a femeilor este cu mult mai prelungita.

Potrivit sondajului, majoritatea apelurilor telefonice ale ambelor sexe sunt legate de serviciu, insa si telefoanele legate de casa sunt la fel de numeroase: 155.000 sunt apeluri "profesionale" si 127.000 - personale. De asemenea, 46 la suta dintre cei intervievati au relevat ca au cel putin un prieten sau o prietena "de discutii telefonice", cu care "se suna" in permanenta.

Totodata, respondentii au subliniat ca in viata lor exista si persoane care ii "agaseaza cu telefoanele" - o ruda, un coleg de birou sau oricine altcineva de care nu mai stii cum sa scapi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.