Gretchen Molannen suferea de "persistent genital arousal disorder / sindromul excitarii genitale persistente", scrie medicaldaily.com.

Datorita acestei conditii, Gretchen simtea excitare fizica in permanenta, fara a se simti excitata si psihic. Astfel, era nevoita sa se masturbeze si de 50 de ori pe zi si sa simta minim opt orgasme, in conditiile in care avea nevoie de cateva ore pentru a ajunge la orgasm.

Sambata, Gretchen Molannen la varsta de 39 de ani s-a sinucis, taindu-si venele si nu se afla la prima incercare de sinucidere.

Moartea ei a survenit la doar o zi dupa ce un articol special despre boala sa a aparut in ziarul Tampa Bay TImes. Femeia a explicat ca de 16 ani se afla intr-o stare permanenta de excitare. Aceasta senzatie era "bestia" care o haituia, in cuvintele lui Gretchen.

In trecut si-ar fi dorit sa lucreze ca traducatoare, dupa ce a absolvit Universitatea din Florida de Sud cu o diploma in spaniola, insa a abandonat ideea de a avea o slujba in 1999. De atunci a incercat constant sa gaseasca un leac pentru boala ei, a trecut prin zeci de analize, dar in lipsa unui venit constant, nimeni nu a dorit sa studieze cu adevarat problema.

Inainte de publicarea articolului in ziarul Tampa Bay Times, Gretchen Molannen le-a scris jurnalistilor

"Multumesc foarte mult pentru interesul in acest subiect. Sunt magulita de faptul ca vreti sa ma ajutati. Sper doar ca acest articol ii va educa pe oameni cu privinta la existenta si seriozitatea acestei conditii si ca alte femei care sufera in tacere vor avea acum curajul sa vorbeasca cu un doctor despre asta. Multumesc pentru rabdare si pentru timp"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.