Barbatii care poarta camasi roz castiga anual cu 1.000 de lire sterline mai mult decat barbatii care poarta camasi in nuante traditionale, conform unui studiu recent citat de MEDIAFAX.

Autorii unui studiu recent, realizat pe un esantion de 1.500 de barbati, care lucreaza in diverse birouri din Statele Unite, au descoperit faptul ca un sfert dintre cei chestionati au spus ca se simt mai atragatori atunci cand poarta camasi roz, iar cei care poarta camasi in nuante de mov si de violet sunt adeseori aceia care au cele mai multe relatii sau aventuri cu colegele lor de birou.

Barbatii care prefera camasile albastre au cele mai putine relatii sau aventuri cu colegele lor de birou.

Studiul a reliefat si un aspect important pentru specialistii care lucreaza in departamentele de recrutare de personal: barbatii care poarta camasi verzi sunt cei mai predispusi sa intarzie la locul de munca. La polul opus se situeaza barbatii care prefera camasile albe, intrucat ei sunt cei mai punctuali.

In mod surprinzator, autorii studiului sustin ca numarul barbatilor care poarta camasi roz si detin o diploma de masterat este de doua ori mai mare decat numarul detinatorilor unor astfel de diplome dar care prefera sa poarte camasi albe la locul de munca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.