Literary Review organizeaza an de an premiile "Bad Sex" pentru cele mai proaste scene de sex din operele literare, scrie flavorwire.com.

Concursul a fost organizat pentru prima oara in anul 1993 si este menit sa desemneze cele mai vulgare, dezgustatoare si redundante pasaje cu conotatie sexuala din cartie lansate in anul respectiv.

Pentru a fi eligibil, romanul nominalizat nu poate fi unul de natura erotica, prin urmare carti precum "Fifity Shades of Grey" nu sunt luate in considerare.

Printre laureatii premiilor se numara si scriitori celebri precum Norman Mailer si Sebastian Faulks. Anul acesta unul dintre pretendentii zvoniti a fost J.K. Rowling, dar in cele din urma creatoarea lui Harry Potter a fost inlocuita de Tom Wolfe.

Iata cei opt nominalizati si operele in discutie:

The Yips - Nicola Barker
The Adventuress - Nicholas Coleridge
Infrared - Nancy Huston
Rare Earth - Paul Mason
Noughties -Ben Masters
The Quiddity of Will Self - Sam Mills
The Divine Comedy - Craig Raine
Back to Blood - Tom Wolfe

Pentru cateva exemple ale pasajelor pentru care aceste carti au ajuns pe lista respectiva, intrati pe pagina de Twitter a revistei Literary Review. Din pacate aceste pasaje nu se preteaza spre a fi publicate pe un site de stiri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.