Doi hoti din San Salvador care planuiau sa jefuiasca o banca din El Salvador au fost surprinsi de politisti chiar in timp ce sapau un tunel spre seiful din centrul cladirii. Infractorii ajunsesera aproape de finalul lucrarii cand tunelul, lung de peste 75 de metri, s-a surpat in spatele lor, in mijlocul strazii aparand o groapa imensa.

Cei doi hoti, care se dezbracasera complet in timpul lucrului, din cauza caldurii degajate de o conducta de incalzire din apropiere, au incercat sa fuga insa au fost prinsi de trupele speciale. Politistii supravegheau de ceva timp cla-direa bancii dupa ce vecinii anuntasera zgomote suspecte, produse chiar de cei doi infractori in timp ce sapau tunelul. In vara, in Brazilia a avut loc un jaf spectaculos dupa ce hoti ramasi neidentificati au sapat un tunel spre seiful unei banci, de unde au furat 53 de milioane de euro.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.