Comentatorul sportiv al Radio Romania Actualitati Ilie Dobre a intrat din nou in Cartea Recordurilor, dupa ce a stabilit un record mondial pentru cea mai lunga descriere radiofonica a unui gol (fara pauze de respiratie), performanta fiind de 31 de secunde.

Precedenta performanta a fost omologata la 23 septembrie 2011, dupa ce a strigat "gol" timp de 27 de secunde la meciul Gaz Metan Medias - Kups Kuopio, scor 2-0, care a avut loc in 21 iulie 2011, in turul doi preliminar al Ligii Europa, relateaza MEDIAFAX.

De aceasta data, Ilie Dobre a strigat "gol" timp de 31 de secunde la meciul dintre Vointa Sibiu si Otelul Galati, scor 0-1, din 17 septembrie 2011, contand pentru etapa a saptea a sezonului 2011/2012 al Ligii I, cand Gabriel Paraschiv a inscris.

"Am ascultat transmisiunile in direct la radio si televiziune ale meciurilor de fotbal din Brazilia, Argentina, Uruguay, Mexic, Spania, Portugalia, Italia, Anglia, Germania si Egipt si am remarcat faptul ca acei comentatori nu se pot compara cu felul in care descriu eu un gol", a spus Ilie Dobre.

Ilie Dobre a stabilit si un record mondial pentru cea mai lunga descriere radiofonica a unui gol - cu respiratie - dupa ce a strigat "gol" timp de 42 de secunde in timpul meciului de fotbal dintre reprezentativele Romaniei si Bulgariei, disputat in preliminariile pentru Campionatul European de Fotbal, la 2 septembrie 2006, dupa ce atacantul Ciprian Marica a inscris pentru echipa tricolora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.