Compania Fisher-Price a scos la vanzare o carcasa speciala pentru iPad care sa permita bebelusilor sa foloseasca gadgetul parintilor.

Fiintele umane vor putea sa navigheze pe Internet si sa se obisnuiasca cu gadgeturile chiar inainte de a implini varsta de un an.

Fisher-Price a scos la vanzare o carcasa pentru iPad care protejeaza gadgetul de saliva si incercarile bebelusului de a o distruge. Pretul de vanzare este de 33 de lire sterline si este recomandata pentru bebelusi cu varsta cuprinsa intre 6 luni si un an.

Criticii produsului spun ca este periculos sa folosim calculatoarele pe post de doica "electronica", iar bebelusii ar trebui sa foloseasca jucarii traditionale sau sa asculte povesti spuse de parinti.

Psihologul de copii Aric Sigman a declarat ca "ecranele" au un efect negativ asupra bebelusilor, care ar trebui sa interactioneze cat mai mult cu parintii lor in aceasta perioada critica a dezvoltarii lor. Supra-utilizarea electronicelor poate duce la limitarea dezvoltarii capacitatilor cognitive, conform dailymail.co.uk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.