Un studiu realizat de Spotify a demonstrat ca melodiile de pe coloana sonora a filmului "Dirty Dancing" sunt cele mai populare pentru activitatile de dormitor, scrie cnn.com.

Coloana sonora a filmului cu Patrick Swayze si Jennifer Grey s-a aflat in topul preferintelor, atat pentru barbati cat si pentru femei.

Studiul Spotify a vrut sa examineze relatia dintre muzica, romantism si seductie.

40% dintre participantii la studiu au declarat, in mod surprinzator, ca muzica din fundal are un efect excitant mai puternic decat chiar si atingerea partenerului.

Unul din trei respondenti a declarat ca "Bohemian Rhapsody" de la Queen este un cantec "mai bun decat sexul" (muzica activeaza aceiasi centri ai placerii in creier precum mancarea, drogurile sau sexul). Pe locul doi s-a clasat "Sex is on fire" de la Kings of Leon, urmat de "Angels" al lui Robbie Williams.

Realizatorii studiului au sfatuit iubitii sa se orienteze spre melodii dinamice cantate de solisti cu voci "masculine", "din piept" pentru un efect optim. Exemple: Marvin Gaye cu "Sexual Healing" si "Let's Get it On".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.