Un catel din rasa Jack Russell pe nume Ethan a fost inviat dupa ce a ingerat otrava si a fost aruncat intr-un mormant.

Catelul pe nume Ethan din Charlesville-Mezieres, un orasel la 200 de kilometri de Paris, a fost salvat de un martor care a observat pamantul miscandu-se datorita convulsiilor animalului, scrie medicaldaily.com.

Se pare ca acesta fusese otravit si apoi ingropat. Martorul a dezgropat catelul si alaturi de pompieri l-a dus de urgenta la veterinar.

"Este extraordinar. Nu vedem asa ceva decat in filme. A inviat si nu are nimic acum. este un miracol", a declarat veterinarul.

Cand veterinarul a pus ochii pe Ethan, acesta era deshidratat, iar corpul sau era rece. Medicul a folosit pungi cu apa calda pentru a-l incalzi si i-a furnizat lichide intravenos. Intr-o singura zi, Ethan era din nou pe picioare.

Ce este si mai uimitor, este ca toate aceste evenimente au avut loc de ziua sa de nastere, dupa datele furnizate de cipul animalului care au aratat ca acesta a implinit varsta de trei ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.