Femeile incep sa imbatraneasca oficial dupa varsta de 28 de ani, potrivit rezultatelor unui sondaj, care indica drept semne ale imbatranirii scaderea apetitului sexual si cresterea dorintei de a reusi in cariera.

Aproximativ jumatate dintre respondentii la sondajul realizat de site-ul SeekingArrangement.com au declarat ca 28 este varsta la care se poate considera ca tineretea a ajuns in punctul culminant.

Astfel, 37% dintre femeile participante la sondaj si 39% dintre barbati au spus ca 28 de ani reprezinta varsta de la care incepe imbatranirea.

Participantii la sondaj au numit cateva schimbari de comportament despre care au spus ca sunt semne clare de imbatranire:
- scade interesul pentru sex;
- ascensiunea in cariera devine o prioritate;
- se schimba gusturile in materie de consum de media.

Astfel, cele care prefera emisiunile cu tematica emotionala in defavoarea celor de divertisment, muzicale, iar la radio asculta posturile de stiri sau de muzica clasica si le ignora pe cele care difuzeaza muzica de ultima generatie se indreapta spre o panta descendenta a existentei, scrie MEDIAFAX.

Printre celebritatile a caror tinerete incepe sa paleasca, potrivit participantilor la sondaj, se numara cantareata pop Katy Perry, care pe 25 octombrie va implini 28 de ani, actrita Keira Knightley, care va face 28 de ani in martie 2013, si cantareata britanica Cheryl Cole, care, in iunie, a implinit 29 de ani.

Acelasi sondaj indica, pe locul al doilea in ceea ce priveste varsta de la care incepe imbatranirea, pe cea de 30 de ani, alte semne care indica acest lucru fiind respingerea categorica a ideii unei aventuri de o noapte si teama a mai viziona un film de groaza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.