O femeie din Franta a primit o factura telefonica de ordinul trilioanelor de euro, dar, in urma sesizarilor, compania de telefonie a admis ca este vorba de o eroare, anuland ordinul de plata, informeaza BBC News online. 

Solenne San Jose, o femeie din Pessac (Bordeaux), a fost socata cand a citit factura telefonica primita prin posta. La rubrica "total de plata" scria: 11.721.000.000.000.000 euro, transmite MEDIAFAX.

Suma este de 6.000 de ori mai mare decat PIB-ul Frantei.

Femeia, care ceruse desfiintarea postului telefonic pentru ca ramasese fara loc de munca, a fost socata cand a citit factura. "Aproape ca am facut atac de cord. Erau atat de multe zerouri incat nici nu mi-am dat seama cat era", a spus ea.

Compania telefonica, Bouygues Telecom, anuntase initial ca nu putea face nimic pentru modificarea facturii si chiar pregatise un plan pentru achitarea acesteia in rate.

In final, compania a recunoscut ca suma corecta era de 117,21 euro, factura fiind anulata. Eroarea probabil a intervenit la operatiunea de printare a facturii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.