Stiati ca 2 octombrie este "Ziua Botezului pentru Masini" ("Name Your Car Day")?

Evident este vorba despre o "zi oficiala" inventata de americani, pentru ca cine altcineva si-ar fi iubit atat de mult masinile? Conform regulilor stabilite de mentalfloss.com, nu exista reguli pentru Ziua Botezului de Masini: poti sa botezi masina ta, masina unui amic, sau chiar un taxi.

Harvey Balwell este artistul care a creat in 1963 faimoasa imagine a primului smiley. Acelasi om este repsonsabil si pentru Ziua Mondiala a Zambetului ("World Smile Day"), sarbatorita in prima zi de vineri a lunii octombrie (anul acesta fiind vorba despre 5 octombrie). Cu ocazia acestei sarbatori neoficiale, ai datoria sa faci un om sa zambeasca.

Pe 7 octombrie, altfel spus "You Matter To Me Day", ai grija sa spui cuiva care chiar are nevoie sa auda asta ca este o persoana importanta si ca-ti pasa de ea.

Pe 12 octombrie este acceptat, poate chiar indicat, sa tipi. De nervi, de frustrare, de suparare. Asta deoarece se sarbatoreste Ziua Tipatului de Frustrare ("International Moment of Frustration Scream Day").

Tot pe 12 octombrie pica si Ziua Mondiala a Oului ("World Egg Day") care in mod normal se sarbatoreste in a doua vineri a lunii octombrie.

Pe 13 octombrie sarbatorim English Language Day. Seriously!

Pe 15 octombrie toate fiintele cu doua brate si acces la robinete ar terui sa se spele pe maine deoarece este "Ziua Mondiala a Spalatului pe maini" ("Global Handwashing Day").

Pe 25 octombrie sa faci un drum pana la cel mai bun restaurant italian din apropierea ta ca sa servesti o portie sanatoasa de spaghete. Sau prepara la tine acasa. Asta deoarece trebuie sa sarbatoresti cum se cuvine Ziua Mondiala a Pastelor ("World Pasta Day").


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.